Amos Ahola Kohtuus kaikessa, kohtuudessakin.

Anna sen soida!

  • Kuvassa Elastinen.
    Kuvassa Elastinen.

Sipilä antoi kokoomukselle aamuun asti aikaa sote-kiistassa – pääministeri valmis hajottamaan hallituksen (HS tänään 5.11.2015).

Amos Ahola 15.8.2015:

"Eduskunnan hajoittamisen vaihtoehto on sinullakin Juha Sipilä käytettävissä, ja jos sen käytät hyvästä syystä, historia saattaa muistaa sinut sankarina. Jos taas pelaat neljä vuotta aikaa yhteistyökyvyttömien aasien kanssa, niin turha odotella että joku patsaan sinulle veistäisi."

Vaikka tässä nimenomaisessa Soteasiassa olen Kokoomuksen puolella, jos Sipilä päätyy kaatamaan hallituksen, niin ratkaisu on mielestäni oikea - toimintakyvytön hallitus on huonompi asia kuin ei hallitusta lainkaan.

Pitäisin myös todennäköisenä, että uudet vaalit ovat edessä persujen kannatustappion siivittämänä, mutta kyseenalaistan sen, että eduskuntapuolueita äänestämällä mitään muutosta voi saada aikaan.

Jos haluatte muutosta, kannattaa äänestää niitä joilla ei ole muutoksessa mitään hävittävää - Viskipuolue on pian puoluerekisterissä, noin tuhat korttia puuttuu ja leijonanosa niistä saataneen kasaan ensi viikon Slushissa, joten jos etsitte todellista vaihtoehtoa, niin perehtykään toki yleisohjelmaamme.

Kannattajakorttitavoitteen täyttyessä äänestämme myös puolueen nimestä - joten tulette näkemään meidän luultavasti Liberaalipuolueen nimellä ensi vaaleissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Kyllä Hallituksen pitää pystyä tekemään päätöksiä, jatkuva vi. ehei.. vatulointi ei johda mihinkään etenkään kriisitilanteessa.

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

"Suomessa ylintä valtaa käyttää vaaleilla valittu eduskunta, eikä sen tule ulkoistaa valtaa muille tahoille."

Miten Eurooppan Unionin jäsenyys on puolueessa funtsittu?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset