Amos Ahola Kohtuus kaikessa, kohtuudessakin.

Minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa

  • Korruption voimin saa talon rakennettua sinne minne hartiavoimat eivät riitä.
    Korruption voimin saa talon rakennettua sinne minne hartiavoimat eivät riitä.

Kirjoitin eilen Vantaan korruptiovyyhdistä, ja aamulla heräsin lukemaan Vaalirahakohussa ryvettyneellä Nuorisosäätiöllä ja sen johdolla vaiettuja kiinteistöbisneksiä (Yle 24.8.2016)

Siinä missä Vantaan toimintaa käsittelevä uutisointi ei omani lisäksi kirjoituksia täältä Puheenvuorosta irroittanut, tämänaamuista sentään kommentoi Pekka Lukkala - tämän kirjoituksen otsikko on hatunnosto hänelle.

Loppujen lopuksi säätiö ja yhdistyskorruption lopettaminen on täysin mahdollista (AA 23.1.2016), sekä jo tapahtunut lain tai sääntöjen vastainen toiminta verotettavissa (AA 3.8.2016) - jos poliittista tahtoa vaan löytyy.

Hiljaisuus muiden puolueiden suunnasta on merkki siitä ettei löydy, sillä eihän korppi korpin silmää noki. Lähes jokaisessa asiassa on joku eduskuntapuolueen edustaja poimimassa irtopisteitä, mutta tätä Pandoran laatikkoa ei uskalleta avata.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Hyvä aihe tämä on ja syytä pitää pinnalla, ikävä vain että kaikki muut puolueet paitsi perussuomalaiset ovat sotkeutuneet tähän korruptioon kaulaansa myöten eikä sen takia kukaan uskalla käräyttää ketään. Tässäkin on vain näytösluonteista julkisuutta ja haudataan hiljaisuudessa maton alle. PRH on käsitellyt Bensowin säätiötäkin ainakin 10 vuotta eikä mitään valmista.

Käyttäjän petteripietikainen kuva
Petteri Pietikäinen

Keskustan kannatushan oli vakiintunut jo varsin pitkään korkealle tasolle, joten onnistuisikohan YLE nyt hieman horjuttamaan tätä asemaa - ja avaamaan jälleen "kuningastietä" Antti Rinteelle?

Sinänsä kepulointi Nuorisosäätiössä lienee faktaa.

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Demareilla on omat säätiösotkunsa (Riihisäätiö & urheiluopistosäätiö), joten suureen metelöintiin ei sillä suunnalla ole varaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Riihisäätiö oli demaritaustaisella Toivo,J.Kannisella, ei suoranaisesti demaripuolueella, vaikka vaalirahoitusta tulikin demareille.

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas Vastaus kommenttiin #6

Ja Nuorisosäätiökin on nyt keskustalaistaustainen, ei suoraan puolueella. Pata kattilaa soimaa siis.

Ruotsien ja kokkareiden säätiöiden perkaamistahan ei ole vielä edes aloitettu.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kiitos huomiostasi ellen kirjoittamaani blogia kohtaan.

Mutta minulla olisi sinulle pieni pyyntö. Jos jaat linkin kirjoitukseeni, voisit käyttää siinä yhteydessä myös minun nimeäni, etkä jonkun minulle tuntemattoman henkilön nimeä.

Käyttäjän AmosAhola kuva
Amos Ahola

Pahoittelut!

Korjattu nyt blogiin.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset