Amos Ahola Kohtuus kaikessa, kohtuudessakin.

Sadetanssihallitus

  • "Lights out at eleven."
    "Lights out at eleven."

Kirjoitin hallituksemme työllisyystavoitteesta ennen kesää sanoilla 100 000 työpaikkaa - jos huomenna ei sada. Nyt näyttää siltä, että satoi, eikä maailmantaloudessa tapahtunut mitään yllättävää käännöstä, joka olisi saanut Arkadianmäen kilistemään laseja hyvin tehdyn työn kunniaksi.

Hyvin tehty työ olisi ollut tässä tapauksessa viilausta (2.9.2016), jolla ei maan tai maailman tilaan tehdä mitään vaikutusta. "Tehdään mitä voidaan, sen sijaan että tehtäisiin mitä pitää." paistaa läpi aivan kaikesta mitä kastroitu hallituksemme tekee (esim. Kolmikantainen työryhmä)

Jottei kirjoitus mene pelkäksi naukumiseksi, alla kolme asiaa, jotka voisivat muuttaa tilanteen:

1. Työmarkkinajärjestöjen vallan riisuminen yleislakonkin uhalla.

2. Virkamieshallituksen nimittäminen.

3. Uudet vaalit.

Sadetanssi  on tuhansia vuosia vanha tapa, jos hyvää tulevaisuutta toivomalla jatketaan, toivon todellakin vaalivoittoa Kristillisdemokraateille - ehkä heidän pyyntönsä kuuluvat paremmin yläkertaan.

Jos taas uskomme, että teoilla on mahdollista kurssi kääntää, kannustan äänestämään Liberaalipuoluetta - meillä ei ole mitään hävittävää tarvittavien muutosten tekemisessä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

2. Virkamieshallituskin on poliittinen, koska kaikki päätökset ovat poliittisia

1. Kannattaa yrittää vastustaa kansanvaltaa.

3. Uudet vaalit olisivat todella kohdallaan. Ja ei kun nimiä keräämään.

Käyttäjän AmosAhola kuva
Amos Ahola

Virkamieshallitus olisi parempi kuin nykytilanne, virkamiehistä, toisin kuin poliitikoista, löytyy ihmisiä, joille maan tila on omaa julkisuuskuvaa tärkeämpi.

Yleislakon uhka pakottaisi kansan valitsemaan, että jatketaanko nykyisellä tiellä vai ei - maasta puuttuu kriisitietoisuus, ja sen saisi perille tuolla konstilla.

Uudet vaalit olisivat paikallaan, jos Sipilä ei kävele Saulin pakeille, nykymenolla hän tulee olemaan parin vuoden päästä päällesyljetty kaveri, eli tuolla teolla voisi saada edes hieman pisteitä kotiin.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Ihan ok-blogi. Kyllä minä jaksan käydä äänestämässä vaikka joka vuosi, jos se meitä jotenkin auttaa.Voinen ehkä jopa äänestää teidän puoluetta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset