Amos Ahola Kohtuus kaikessa, kohtuudessakin.

”Rahan jakajalla on aina tietyllä tavalla päätösvalta siinä, miten rahaa jakaa.”

  • Tuntuuko sinusta ikinä tältä?
    Tuntuuko sinusta ikinä tältä?

Yli satatuhatta euroa päätyi perussuomalaisten kansanedustajaa lähellä oleville yhdistyksille – THL arvioi kilpailevan ruoka-apuhankkeen kirkkaasti paremmaksi (HS 15.10.2016) - tällä kertaa raha ei ainakaan suoraan valunut puolueelle, mutta perussuomalaiset ovat näköjään oppineet talon tavoille, ei siinä kauaa mennyt.

Muistin virkistämiseksi, sullemulle-jakaminen on tuttua myös ainakin Keskustalle Kansanedustaja sai 35 000 €:n edut, RAY:lta jättipotti säätiölle – lahjustuomio koventui KKO:ssa (US 7.6.2016), SDP:lle Turun Sdp haalii piilotukia (TS 5.10.2016) ja Kokoomukselle: Kokoomusministeri myönsi nuorilleen yli kuusinkertaisen tuen verrattuna PS-Nuoriin – epäoikeudenmukainen päätös haastetaan oikeuteen (SU 14.4.2016)

Jos haluatte verenpaineen kunnolla nousemaan, niin lukekaa toki Puolueet kunnan kukkarolla: käsikirjoitus (Yle 22.04.2013) - featuring nykyisen valtiovarainministerimme businessvainu.

Nämä koplaukset ovat se syy, miksi olen Liberaalipuolueen jäsen, ja eräs syistä miksi puolue alunperin perustettiin. Teemme minkä voimme maan tavan kitkemiseksi - eräs toimenpiteistämme oli lausunnon antaminen Luonnokseen korruption vastaiseksi strategiaksi (https://www.lausuntopalvelu.fi)

Olimme ainoa puolue joka palautti lausunnon.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Näin se menee veli hyvä, tee kuten neuvon, älä niin kuin itse teen.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Ei kyllä 100-vuotiaan Suomen hautajaisjuhlatkaan kovin vakuuttavalta näytä. Ainakin juhlaohjelma on veronmaksajan näkökulmasta hiukan erikoinen:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-200000193100...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset